Udskiftning af bagrude på Sjælland

Jeg har over 25 års erfaring med udskiftning af bagrude

Udskiftning af bagrude

Udskiftning af bagrude med mobilt værksted

Har du fået en skade i bagruden som kræver en ny bagrude?

Så er Kaj’s Autoruder klar til at rykke med sit mobile værksted. Jeg har over 25 års erfaring med udskiftning af bagrude. Uanset hvilken biltype eller bilmærke du kører i kan jeg hjælpe dig.

Jeg lever af glade kunder og derfor leverer jeg altid en service og et stykke arbejde som både kunden og jeg er tilfreds med. Alle produkter jeg bruger er OEM-godkendte, hvilket sikrer dig høj kvalitet hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag

Udskiftning af bagrude hjemme hos dig eller på dit arbejde

Jeg kører ud til kunder på hele Sjælland og med mit mobile værksted kan jeg skifte bagruden, mens du er på arbejde, ordner haven eller hvad du ellers kan finde på. Så sørger jeg for at udskifte din bagrude imens.

Udskiftning af bagrude tager typisk 1 time og derefter skal ruden tørre i 1 time før du kan køre videre. Du skal altså påregne 2 timers ventetid – men så er det godt du slipper for at tage på værksted!

Ring og få et tilbud på bagrude skitft til fair pris

Ønsker du et hurtigt og uforpligtende tilbud kan du ringe til mig på 40 59 7-9-13. Ellers kan du skrive til mig på kajsautoruder@gmail.com eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender jeg retur hurtigst muligt!

Fra min base i Slagelse kører jeg ud til opgaver på hele Sjælland og har f.eks. mange glade kunder i Roskilde og Næstved.

Har du spørgsmål?

  • Vi har mere end 25 års erfaring

  • Vægt på at kvaliteten er i top

  • Vi leverer altid god service

  • OEM godkendte produkter