Reparation af stenslag på Sjælland

Med mit mobile værksted kører jeg ud til stenslagsreparationer på hele Sjælland

Stenslag

Specialist i reparation af stenslag – vi skifter ruden hvor DU er

Pris 500 kr.

Hvis du har fået et stenslag i forruden, som trænger til et eftersyn, kan du roligt kontakt Kaj’s Autoruder.

Med mit mobile værksted kører jeg ud til stenslagsreparationer på hele Sjælland. På denne måde kan jeg fikse stenslaget mens du bruger tiden fornuftigt på arbejdet eller i hjemmet.

Hvis du har fået et stenslag forsøger jeg først og fremmest at reparere dette, men er stenslaget så omfattende at der er behov for et rudeskift klarer jeg også dette.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag

25 års erfaring med stenslag i autoruder

Med mine 25 års erfaring i branchen har jeg efterhånden opbygget en stor viden om autoruder. Derfor kan jeg både rådgive dig til den perfekte løsning, samt reparere dit stenslag eller skifte autoruden med et resultat som du kan være glad for i mange år.

Når du får et stenslag, er det vigtigt at du får dækket det til med almindelig husholdningstape og derefter får det repareret hurtigst muligt.

Jeg lever af glade kunder og derfor gør jeg altid mit ypperste for at levere den bedste service og jeg forlader aldrig en opgave før kunden og jeg er 100% tilfreds.

Ring og få et godt tilbud på reparation af stenslag

Ønsker du et hurtigt og uforpligtende tilbud kan du ringe til mig på 40 59 7-9-13. Du er også velkommen til at sende mig en mail på kajsautoruder@gmail.com eller benyt kontaktformularen her på siden.

Fra min base i Slagelse kører jeg ud til opgaver på hele Sjælland og har f.eks. mange glade kunder i Roskilde og Næstved.

Har du spørgsmål?

  • Vi har mere end 25 års erfaring

  • Vægt på at kvaliteten er i top

  • Vi leverer altid god service

  • OEM godkendte produkter