Udskiftning af forrude med mobilt værksted

Har du fået en skade på forruden? Så kan Kaj’s Autoruder hjælpe dig med en ny forrude

Udskiftning af forrude

Jeg har over 25 års erfaring i branchen og er ekspert i udskiftning af forrude.

Med vores mobile værksted kan vi komme ud til din arbejdsplads eller din bolig, så du kan bruge tiden fornuftigt mens du får en ny forrude. En udskiftning af forrude tager typisk 1 time, efterfulgt af 1 times tørretid før du kan køre videre.

Udskiftning af forrude på alle mærker og biltyper

Jeg kan hjælpe dig med en ny forrude uanset hvilken bil du kører i – både personbiler og varevogne. Hos Kaj’s Autoruder har jeg altid fokus på at levere den bedste service og udføre et stykke arbejde som både kunden og jeg er 100% tilfreds med. Når du benytter Kaj’s Autoruder får du altid professionel rådgivning, så du får den løsning som er mest optimal.

F.eks. hvis du er i tvivl om et stenslag kan repareres eller om forruden skal udskiftes. Vi samarbejder også med forsikringsselskaber, så vi kan klare forsikringsskader for dig.

Få tilbud på autoruder.
Vi dækker hele sjælland

Kontakt os og få et godt tilbud på en ny forrude

Ring til mig på telefon 4059 7 9 13 hvis det haster og du ønsker et hurtigt og uforpligtende tilbud på udskiftning af forrude. Du er også velkommen til at skrive til os på kajsautoruder@gmail.com eller benytte formularen her på siden.

Fra min base i Slagelse kører jeg dagligt ud til kunder i Roskilde, Næstved og på resten af Sjælland. Så kontakt mig i dag og få et tilbud på udskiftning af forrude – hvor DU ønsker.

Har du spørgsmål?

  • Vi har mere end 25 års erfaring

  • Vægt på at kvaliteten er i top

  • Vi leverer altid god service

  • OEM godkendte produkter